support
Informatikai szolgáltatásainkkal biztosítjuk az Ön üzleti sikerét!
Informatikai rendszere a nap 24 órájában az Ön rendelkezésére áll.
Célkitűzésünk, alapelvünk:

Partnereink informatikai rendszerének tökéletes üzemeltetésével és folyamatos hangolásával biztosítjuk számukra, hogy mind a belső, mind a külső folyamataik tökéletesen működjenek. A sikeres üzlet alapja a megbízható infrastruktúra, melynek eléréséhez és szinten tartásához nyújtunk segítő kezet.
SHT Szoftver Hardver Tanácsadó Ker. és Szolg. Kft.

1047 Budapest Baross u. 79-89.
Telefon: +36 1 7994140
FAX: +36 1 7994149
E-mail: info@sht.hu
Nyitvatartás: H-P 9.00 - 17.00

Cégadatok:
Adószám: 12853427-2-41
Cégjegyzékszám: Cg 01-09-706633
Ügyvezető: Kovács Tamás

Regisztráció, feliratkozás

Ügyfél, partner adatai
(szükséges)
Ügyfél, partner neve/ cégnév:

irányítószám:

település:

utca:Telephely adatai
(amennyiben szükséges)
Megnevezés:
irányítószám:

település:

utca:Kapcsolattartó adatai: (szükséges) név:

e-mail cím:

telefonszám:Fent nevezett magánszemély ezennel hozzájárulásomat adom személyes adataim megismeréséhez és kezeléséhez az alábbi célból:

az adatkezelés célja, hogy a szolgáltató / adatkezelő a partneri kapcsolat során az ügyfelei részére megfelelő többletszolgáltatást nyújthasson. Az adatkezelés céljai: tájékoztatás, pénzügyi kapcsolattartás, szolgáltatás javítása, kommunikáció. Az adatkezelő kijelenti, hogy az adatkezelés időtartama – amennyiben jogszabályi előírás erről nem rendelkezik - az adatkezelés céljának megvalósulásáig tart. Alulírott tudomásul veszem, hogy adataimat ezen nyilatkozatot kérő szervezet alkalmazottai megismerhetik. Kijelentem, hogy az adatkezelés céljáról, az adatkezeléssel kapcsolatos jogaimról részletes tájékoztatást kaptam, azokat megértettem és az adatkezelési hozzájárulásomat önként, az adatkezelési cél megvalósulása érdekében adtam.

Adatkezelési hozzájárulási nyilatkozat a személyes adatok megismeréséhez és kezeléséhez Szolgáltató, adatkezelő megnevezése: SHT Kft. 1047 Budapest Baross u. 79-89. Az adatkezelési tájékoztató elérhetősége: Adatkezelési tájékoztató

?>