support
Informatikai szolgáltatásainkkal biztosítjuk az Ön üzleti sikerét!
Informatikai rendszere a nap 24 órájában az Ön rendelkezésére áll.

Szerverek, PC-k, nyomtatók, szünetmentes áramforrások, vonalkód olvasó vagy leltározó! Partnereink biztos informatikai partnereként garantált hiba elhárítással és csere eszközökkel biztosítjuk az üzletmenet folyamatosságát.

tovább

Megállt a levelezés, hirtelen nem tudja mi a megoldás. Szakembereink készséggel állnak rendelkezésére akár telefonon, akár távoli segítségnyújtással.

tovább

Felhő alapú megoldások

Önnek is egyre nagyobb fejfájást okoz egyes eszközei közötti rengeteg adatának szinkronizálása? Megtaláltuk a megfelelő megoldást, mi az Office 365-öt ajánljuk. Segítségre van szüksége, nem tudja hogy fogjon hozzá, keressen meg bennünket. Igényelje még ma 30 napos próbaverziót!

Outsourcing

Miért kellene komplett infromatikai osztályt fenntartania, folyamatosan képezni őket, beszállítókat versenyeztetnie, szervízpartnereket keresnie, ha mindezt megkaphatja egyetlen partnertől? Felkészült mérnök kollégáink állnak az Ön szolgálatára akár a nap 24 órájában a hét 7 napján. A szervizestől - a szerver mérnökig. Csak azok a szakemberek, akikre épp szüksége van. Egy teljes osztály áll a rendelkezésére! Nem kell tanácsokat kérni másoktól, nincs üresjárat, nem kell várni a megoldásra, vagy a javításra, mindig mindent a maga idejében a leggyorsabban. Tervszerű üzemeltetéssel, karbantartással az informatikai rendszer váratlan kiesése, vagy meghibásodása a tizedére csökkenthető. Válassza Outsourcing megoldásunkat és nyugodtan aludhat.

Rendszergazdai feladatok

Komplex informatikai üzemeltetés. Teljes körően átvállaljuk partnereinktől az infrastruktúra üzemeltetését, legyen szó partnereink telephelyén és eszközein vagy saját telephelyünkön végzendő feladatról. A modern távsegítség technológiáknak köszönhetően, illetve a fejlett monitoring szolgáltatások által jelentősen csökkenthető a reakció idő és ezáltal a hiba elhárítására fordított idő.
Megfelelően képzett szakembereinkkel üzemeltetjük a teljes informatikai rendszert.

  • Operátori
  • rendszergazdai
  • rendszeradminisztrátori
  • help-desk és rendszermenedzsment

feladatokat egy kézben tartjuk, ezáltal biztosítjuk - akár szerver szinten, akár felhasználói szinten - az üzemszerű állapot folyamatos fenntartását. Szakembereink részt vesznek az infrastruktúra tervezésében, fejlesztésében, valamint önállóan látják el a rendszerüzemeltetési feladatokat, és végfelhasználói támogatást nyújtanak.

IT biztonság

Partnereinknek a teljes körű védelmet biztosító, intelligens és kiemelkedően gyors integrált biztonsági programcsomagot az ESET Smart Security-t ajánljuk.

Dokumentáltság, adminisztráció

Az informatikai beruházások sokként hatottak Önre, ennek vége. Mi pontosan 3-4 évre előre megtervezzük informatikai beruházásait, így Önt nem éri kellemetlen meglepetés. Folyamatosan ellenőrizzük tárgyi eszközlistáit, elvégezzük a szükséges adminisztrációt és leltárt készítünk.