support
Az Ön üzleti sikerének egyik kulcsa a megbízható informatika, e-mail, weboldal vagy portál elérhetősége, komplex informatikai megoldásszállítóként célunk ennek biztosítása.
Informatikai rendszere a nap 24 órájában az Ön rendelkezésére áll.

Outsourcing

Az IT terület kiszervezése bizalmi kérdés, mely nagy odafigyelést és pontos tervezést igényel! Előnyei, hogy kiszámítható, tervezhető és számonkérhető! Tőlünk rész vagy teljes informatikai osztályt kap szolgáltatásként.

tovább

Munkatársaink naprakész tudása, folyamatos képzése és a gyakorlati tapasztalatai az egyik garanciája az általunk nyújtott szolgáltatás magas minőségére és a rendszerek megbízható működésére. A folyamatos monitorozásokkal és rendszeres ellenőrzésekkel javítható az informatika hatékonysága.

tovább

Infrastruktúra üzemeltetés, IT rendszer felügyelet

Legyen szó akár szerver, PC, nyomtató problémáról rendszergazda és szervizes kollégáink gyorsan és pontosan elhárítják a hibát.
Átalánydíjas vagy eseti díjazás ellenében vállaljuk ügyfelünk informatikai rendszerének a hálózati elemektől kezdve a szervereken és kliens számítógépeken, operációs rendszereken, szoftverelemeken keresztül egészen az alkalmazásokig üzemszerű működtetését. Számunkra ez azt jelenti, hogy ügyfelünk informatikai rendszere mindig megfelelően üzemeljen, a szolgáltatásait a megfelelő időben, az elvárt színvonalon és biztonsággal igénybe tudja venni, a lehető leghatékonyabban, az üzemeltetési költségek és a belső erőforrások optimalizálása mellett.
Rendszerüzemeltetési szolgáltatásaink:

 • Windows és LINUX fájl szerver felügylet
 • Windows munkaállomások karbantartása
 • alkalmazás szerver (SQL, levelező, web) felügyelet.

Ügyfeleink igényeire szabva teljes körű megoldást biztosítunk.

IT konzultáció

 • Notebook vagy Tablet?
 • Cluod vagy On-Premise?

Segítünk partnereinknek eligazodni az IT technológiák és kifejezések útvesztőjében. Mire kell odafigyelni a beszerzések során? Hol lehet, hol nem érdemes spórolni? Ezekre a kérdésekre adunk választ, segítünk megtervezni és kialakítani az Ön igényeinek legmegfelelőbb infrastruktúrát.

Licence konzultáció

Ön is biztosan elgondolkozott már, mi történne egy szoftver ellenőrzés során?

 • Mindent rendben találnának?
 • Milyen esetben van lehetőség ingyenes programot használni?
 • Milyen licencekkel rendelkezünk, és hol vannak nyilvántartva?
 • Milyen arányban fedik a használatban lévő és legálisan rendelkezésre álló licencek egymást?
 • Megfelelő nyilvántartást vezetünk a licencek mozgásáról?
 • Kellőképpen ismerik-e az alkalmazottak a vállalat szoftverhasználati politikáját?
 • Vannak-e a vállalati infrastruktúrán olyan alkalmazások, melyek nem kötődnek a főtevékenységekhez, illetve használatuk nem megengedett? (pl. játék)
 • Egy esetleges audit során minden szükséges tanúsítványt, igazolást be tudunk mutatni?
Segítünk megtalálni Önnek az optimális megoldást!

IT Infrastruktúra tervezés

"Kell nekem egy új gép! Szükségem van egy Wi-Fi-re!" Ezekkel az igényekkel nap mint nap szembesülünk, az olcsó eszközök nem jelntenek költséghatékony megoldást, mi a valóban optimális megoldást nyújtjuk Önnek! Miért ne választaná a felhő alapú megoldásokat, ha azok megbízhatósága és technológiája jobb és még az ára is kedvező?

IT biztonság

Az adataink biztonsága nagyon fontos! "Hogyan tudom jól és hatékonyan megvédeni?" Ebben segítünk legyen szó mentésről, tűzfal (Firewall), vírus- és tartalom szűrő, levélszemét ellenőrzésről, vagy akár VPN hálózatról, esetleg távoli munkavégzésről.

Interoperatibility - Rendszerek közti együttműködés

A vállalatok nap, mint nap szembesülnek azzal a problémával, hogy többféle, különböző gyártmányú szoftver között kell együttműködést kialakítaniuk. Ez ugyanis elengedhetetlen feltétele annak, hogy racionalizálni tudják üzleti folyamataikat, szorosabb kapcsolatot építhessenek ki vevőikkel és partnereikkel, vagy akár sikerrel zárhassák az esetleges vállalatfelvásárlást vagy -egyesülést. A heterogén technológiák összekötése és a költségek csökkentése napjainkban olyan kihívást jelent, amely a szervezetek minden szintjét érinti. Egy vállalati rendszernek napjainkban kapcsolatot kell teremtenie a partnerek rendszereivel, el kell érnie különböző mainframe-en tárolt adatokat, összeköttetést kell kialakítania az eltérő programozási nyelven megírt alkalmazások között, és képesnek kell lennie egyszerre több rendszerbe is bejelentkezni.