support
WINDOWS 10 Ismerős és minden elődjénél jobb!

Ismerős felület

A Windows 10 a jól ismert Windows-élményt nyújtja - még jobb formában. A Start menü visszatért, és jobb, mint valaha: bővíthető és testreszabható.

Kompatibilitás

A Windows 10-hez nem kell új eszközöket vásárolnia.

Gyors és rugalmas működés

A gyors indítást és alvó állapotból visszatérést az InstantGo* és más technológiák segítik. A rendszer hatékonyan gazdálkodik a memória- és processzor-erőforrásokkal, így a böngésző és az alkalmazások is villámgyorsan futnak. *Hardvertől függően.

Fokozott védelem. Azonnali frissítések.*

A Windows Update már nem csak biztonsági frissítéseket és javításokat, hanem azonnali frissítéseket is biztosít, amelyek révén mindig a legújabb Windows-élményben lehet része. *Internetkapcsolat szükséges. Az internetszolgáltató adatforgalmi díjat számíthat fel.

Páratlanul személyes és természetes élmény

Cortana

A Cortana egy valóban személyes digitális asszisztens, aki idővel egyre jobban alkalmazkodik Önhöz, és minden Windows 10-es eszközön segít teendői elvégzésében.* * A Cortana meghatározott piacokon lesz elérhető a rendszer megjelenésekor. A Cortana működése régiónként és eszközönként változhat.

Ujj, toll és hang*

Természetes interakciós lehetőségek közül választhatja ki a legkényelmesebbet. *Hardvertől függően.

Windows Hello*

Ön jól ismeri a Windowst - most már a Windows is ismeri Önt. *A Windows Hello használatához speciális hardver, például ujjlenyomat-olvasó, aktív infravörös érzékelő vagy más biometrikus érzékelő szükséges.

Minden eszközön működik

OneDrive*

A Windows 10-hez 15 GB ingyenes OneDrive-tárhely jár. Egy helyen tárolhatja és bárhol, bármikor elérheti fényképeit, fájljait és dokumentumait - windowsos és más eszközökről egyaránt. *Internetkapcsolat szükséges. Az internetszolgáltató adatforgalmi díjat számíthat fel.

Continuum

A Continuummal az alkalmazások és a tartalmak minden eszközön és üzemmódban látványosan jelennek meg, még akkor is, ha egyikből a másikba vált.* *A működés alkalmazástól függően változó lehet.

Előtelepített alkalmazások

A Windows 10 remek beépített alkalmazásokat kínál: Térképek, Fényképek, Posta és naptár, Zene, Videók, Kapcsolatok és Üzenetek.

Játék és Xbox

A legjobb Xbox-sorozatok mellett az Xbox Live* előnyeit is élvezheti, az Xbox alkalmazás segítségével pedig az Xbox-közösséget, eredményeit és játékgyűjteményét is elérheti - közvetlenül a Windows 10-es eszközéről. *Egyes funkciókhoz szélessávú internetkapcsolat szükséges; az internetszolgáltató az adatforgalomért külön díjat számíthat fel. Az Xbox Live funkciói és szolgáltatásai csak a támogatott játékokban érhetők el az Xbox Live által támogatott országokban. Lásd: xbox.com/live/countries.